Wyniki kwalifikacji - Nabór nr 9

Data: 12.05.2021 Kategorie: Ogólna Pracownicy
Wpis może zawierać nieaktualne dane.

Wyniki kwalifikacji pracowników do uczestnictwa w Programie Erasmus+

Nabór nr 9 z dnia 1 września 2020 r.

Z uwagi na wystąpienie siły wyższej tj. na sytuację epidemiczną oraz wynikającą z niej bardzo dużą liczbę niezrealizowanych wyjazdów oraz chęć pełnego wykorzystania środków otrzymanych przez Uczelnię w umowach finansowych z lat 2018, 2019, 2020 wszelkie dotychczas niezrealizowane wyjazdy, które zatwierdzono w wyniku kwalifikacji w naborach przeprowadzonych 7, 8 i 9 uznaje się za aktualne, a osoby w nich zakwalifikowane zachęcane są do przystąpienia do realizacji wyjazdów.

Wszystkie osoby zakwalifikowane do uczestnictwa mobilności proszone są o przesłanie do dnia 15 czerwca 2021 r. drogą e-mail na adres kmichalak@ans.pila.pl deklaracji woli zrealizowania wyjazdu w nieprzekraczalnym terminie do dnia 20 maja 2022 r. lub rezygnacji z wyjazdu. W temacie wiadomości należy wpisać „Erasmus mobilność [nr ID z protokoły kwalifikacji].

W wyjątkowych przypadkach dopuszcza się możliwość dokonania przez pracownika zmiany uczelni, w której realizowana będzie mobilność pod warunkiem, że informacja o zmianie wpłynie do DWM nie później niż na 30 dni przed planowanym wyjazdem oraz, że wyjazd nie może być realizowany w kraju, w którym stawka stypendium będzie wyższa od przyznanej w procesie kwalifikacji.

Wyjazdy STA i STT do wyczerpania środków realizowane będą kolejno z umów 2018, 2019 i 2020. Zasady finansowe i wysokość stypendiów dla wyjazdów mogą się różnić w zależności od umowy finansowej, w ramach której wyjazd jest realizowany.

Pliki do pobrania

© 2020 Wszystkie prawa zastrzeżone. Realizacja: OPTeam S.A.

erasmus.png

Dofinansowane ze środków UE. Wyrażone poglądy i opinie są jedynie opiniami autora lub autorów i niekoniecznie odzwierciedlają poglądy i opinie Unii Europejskiej lub Europejskiej Agencji Wykonawczej ds. Edukacji i Kultury (EACEA). Unia Europejska ani EACEA nie ponoszą za nie odpowiedzialności.

UWAGA! Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Cookies wykorzystywane są do prawidłowego funkcjonowania strony oraz w celach statystycznych. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.

Po więcej szczegółów odwiedź naszą "Politykę prywatności"